Besked fra District Council

Kontrakt Opdater

På dette tidspunkt er vi informere alle medlemmer denne kontrakt forhandlinger vil fortsætte forbi juni 30 deadline. Samtalerne skrider men District Council og entreprenører indbyrdes enige om, at en kortvarig forlængelse ville være nødvendigt at komme til en endelig aftale. Det betyder, at de vilkår og betingelser af den nuværende kontrakt vil fortsætte. For at være klar, vil arbejdet fortsætte under de vilkår, betingelser og lønninger af den nuværende kontrakt uden forstyrrelser.

I pressen og på arbejdspladser har der været rapporter om, at nogle byggefagene ikke kan nå til enighed eller forlænge forhandlingerne forbi den 1. juli. Det District Council i overensstemmelse med den holdning og tidligere praksis i New York City Bygge-og Anlægsskolen Trades Rådet vil ikke ære økonomiske blokader af andre brancher. I det usandsynlige scenarie at entreprenørerne forsøg på at erstatte union handler folk med ikke-EU arbejdere denne position skal revurderes.

Dette er især vigtigt på Project Labor aftale eller PLA job. Mens vi anerkender enkelt medlem rettigheder i forhold til blokader, er District Council kontraktligt bundet af en "no-strike" bestemmelse om disse projekter. Hvis District Council blev anset for at være i strid med denne bestemmelse vi ville være udsat for potentielt katastrofale skader i retten. Derfor, samtidig med at vi anerkender de enkelte medlemmer har ret til ikke at krydse en blokade linje District Council er juridisk forpligtet til at beholde disse job kører uden afbrydelse.

Det er vores hensigt at afslutte forhandlingerne så hurtigt som muligt. Se vores hjemmeside for at fortsætte opdateringer og en liste over PLA job med "nej strike" bestemmelser.

Ingen kommentarer: