1102 Wall Street

1102 Wall Street er et eksempel på de mest almindelige stil hus bygget i Golden Bælt / Morning Glory mølle landsby nær århundredeskiftet - det \ "4 værelse-hus \", som vist nedenfor, der oprindelig ville have haft en udhus, men senere havde et badeværelse vedlagt.


4 værelse-hus plan
(Høflighed John Martin)

Mange af disse huse havde indhegning af verandaerne og andre "indlagt" rum til at give ekspansion plads, skabe mere firkantede kuverter. Masser af dem havde også liberale anvendelse af imiteret sten asfalt sidespor, asbest, og vinyl samt små udskiftning vinduer.


En skrå grund af 1102 Wall og dets ens naboer på højre side af gaden, 1990'erne.

Det var den betingelse, når videnskabelige egenskaber købte forladt hus i 2007. Den indvendige havde været brugt, um, rund, ved hæderlige medlemmer af lokalsamfundet.


1102 Wall, januar 2008.

Selv om jeg har mere modbydelige billeder af, hvad det indvendige så ud, da vi fik den, denne ene opsummerer vibe godt uden at dreje maven. (Medmindre du har haft en særlig dårlig oplevelse med King Cobra -. Hvilket sandsynligvis omfatter nogen erfaring med King Cobra)


1102 Wall, 01.04.08

Vi gjorde en udvendig renovering af huset med Jon Fisk og Acanthus Byggeri og fundet en villig køber med vision for den indvendige. Brug CDBG midler fra byen, vi renoveret interiøret så godt og solgte det til den nuværende ejer beboer i januar 2010.


1102 Wall, 09.22.10

Der er mange andre \ "4-værelse stil huse \" i et kvarter med variable tilstand. Vi har prøvet i 3 år - gennem måneder af telefonopkald, de to lukkede bud, der blev smidt ud for spinkelt grunde indlæg til DHA bord, venter gennem HOPE VI revitalisering planlægge revision og HUD-DC godkendelse, og nu venter HUD-Greensboro til at gøre noget, der var angiveligt kommer til at tage en uge, men har trukket ud i 6 måneder - til at købe den fortsat forladte 1007 Morning Glory Ave. fra Durham Housing Authority. Vi har været på kontrakt i 2 år. Mens jeg har haft nogle klage til DHA om dette, min absolutte største frustration ligger hos HUD, som er blevet mere konstruktive, og ufølsom om at eje opgivet historiske boliger i et kvarter, de formodes at være et effektivt og moderne end selv en kyniker som mig ville have forestillet sig . Og jeg har ikke været i stand til at få en folkevalgt - op til vores Kongressen repræsentation - at gøre en ting om det.


1007 Morning Glory, identisk med stil (spejlbillede) til 1102 Wall St., i 01.11.08


1007 Morning Glory, 12.05.10. Det eneste, der har ændret sig er, at jeg har en bedre kamera.

Find dette sted på en Google Map.

35.989249, -78,889104

Ingen kommentarer: