Besked fra Vejleder: Loen Hold Extended 30 dageDeres repræsentanter og jeg er dedikeret til at sikre, at dine stemmer bliver hørt. Da vi kæmpe for at genvinde vores markedsandel vores fokus skal være på lang sigt overlevelse og vækst i vores Union. Change vil ikke ske natten. For at lykkes må vi omdanne vores tænkning og handling sammen.

Som drøftelser fortsætte med din delegerede krop, lokale fagforening officerer og arbejdsgiverorganisationer jeg anser det for nødvendigt at forlænge rejse hold indtil 30. september, som vi stræber efter at finde løsninger for at hjælpe os med at komme igennem denne udfordrende arbejdsmiljø.

Det FMI markedsundersøgelsen præsenteret for vores uddelegere krop bevist, at vores åbne butik konkurrenter bryder ind på alle vores markeder. For at vi kan overleve vi skal bringe nye ideer på bordet. De faldende tal er alarmerende. Denne situation kræver hver og en af os til at handle - for at beskytte vores fremtid og overlevelse af vores forening Business as usual ikke er god nok længere..

Dette kan være den sværeste kamp vi nogensinde har stået over for, men sammen vil vi sikre vores fremtid.

Ingen kommentarer: