Kurt Cobains formue stjålet


Svindlere har stjålet 944 millioner kroner fra boet efter den afdøde Nirvana-stjerne.
Kurt Cobains enke og mor risikerer at miste hus og hjem efter kyniske svindlere har brugt den afdøde sangers sygesikringsbevis til at lænse familien for op mod 944 millioner kroner.

Courtney Love, enke efter rock-legenden Kurt Cobain, har slæbt to svindlere for retten, da hun mener, de har brugt den afdøde sangers personlige oplysninger til at åbne 188 kreditkortkontoer, og derudover står ligrøverne også anklaget for at trukket penge ud af familiens ejendomme, ved at misbruge sangerens sygesikringsbevis.

I Kurt Cobains testamente havde sangeren efterladt 15 procent af sit bo til sin mor – resten skulle gå til Courtney Love og til datteren Frances Bean. Pengene er stadig ikke blevet udbetalt, da boet først skulle gøres op. Men det er det endnu ikke blevet, selv om det er 14 år siden sangstjernen tog livet af sig selv i parrets villa, og ventetiden har taget hårdt på enken.

- Jeg forsøgte at begå selvmord og gik på afvænning. Jeg har det bedre nu, og FBI og Scotland Yard tager nu hånd om sagen, siger den tidligere Hole-forsanger til NY Post.

Ingen kommentarer: